Your partner in quality

Voorzetramen in ontwikkeling

Belned voorzetramen zijn een ideale (en goedkope) oplossing om (achteraf) extra te isoleren. Onze voorzetramen weren tocht, kou, warmte en/of geluid in uw woning. We bieden een ruim assortiment voorzetramen in diverse uitvoeringen en vormen. Belned blijft innoveren, waardoor er steeds meer en betere toepassingsmogelijkheden zijn.

  • Zo wordt in 2019 de Duraview 7000 geïntroduceerd. Een verticaal schuifraam met een uitgekiend kantelsysteem, waardoor het voorzetraam makkelijker van binnenuit kan worden schoongemaakt.
  • De bestaande Ventiview voorzetramen hebben de mogelijkheid ze open te zetten zonder dat ze dicht kunnen waaien. In 2018 kwam aanvullend het ‘Lift-Out voorzetraam’ op de markt. Hierbij wordt het voorzetraam, door middel van een speciaal profiel, in de dag van het kozijn geplaatst. Bekijk ook het filmpje van het lift-out voorzetraam.
  • Naast de aluminium profielen is het nu ook mogelijk om voorzetramen van hout te maken en in diverse kleuren te leveren.
  • Tevens wordt er gewerkt aan brandvertragende voorzetramen die naar alle waarschijnlijkheid in 2019 op de markt zullen komen.

Meer informatie over onze voorzetramen?

Klik hier of neem contact met ons op via verkoop@belned.nl of +31 (0)162 576 576. Onze medewerkers informeren u graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *