Nieuwe debiteuren

Nieuwe debiteuren vragen wij het onderstaande formulier in te vullen. Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om u diverse documenten te kunnen toesturen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten. U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Wij zullen alle maatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen. Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e‐mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een nieuwsbrief sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onder aan iedere nieuwsbrief.

Door het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met bovenstaande privacyverklaring.

Formulier nieuwe debiteuren Nederland

Formulier nieuwe debiteuren België

Wij ontvangen dan ook graag een kopie van uw uittreksel KvK dat niet ouder is dan 1 jaar. Uw eerste levering zal plaatsvinden onder rembours of na vooruitbetaling. Hierna is de betalingsconditie bij Belned: 30 dagen netto.