alvaglas vervolg

Materialen waar u op kunt vertrouwen... dat is BelNed

Bestelmogelijkheden

Als u producten bij Belned wilt bestellen, kan dat op verschillende manieren.

Op welke manier u uw bestelling ook aan ons doorgeeft, wij zorgen er voor dat deze snel en goed wordt verwerkt. De levertijd kan in overleg worden bepaald. Belned werkt volgens een vast routeschema waarbinnen we dat inpassen.

Webshop
Als u een eigen debiteurnummer van Belned en een inlogcode voor de webshop heeft, kunt u rechtstreeks via de webshop producten bestellen. Binnen de webshop bestelt u in een paar stappen snel en eenvoudig onze artikelen. Dat kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Eventuele staffelkortingen bij de glaslatten worden niet weergegeven in de webshop, maar uiteraard worden deze wel verwerkt bij de invoer van uw order in het systeem van Belned. Het factuurbedrag dat u in beeld krijgt, is daarom niet altijd exact, maar kunt u zien als een indicatie.

– Wilt u voor de eerste keer bestellen via de webshop en heeft u een ander debiteurnummer dan D199800, vraag dan een inlogcode aan via het aanvraagformulier in de webshop. Deze ontvangt u dan z.s.m. om uw bestellingen online te doen.
– Heeft u nog geen debiteurnummer bij ons of heeft u tot op heden besteld onder nr. D199800, dan vindt u in de webshop een invulformulier nieuwe debiteuren Nederland of België. Wij ontvangen dan ook graag een kopie van uw uittreksel KvK dat niet ouder is dan 1 jaar. Uw eerste levering zal plaatsvinden onder rembours of na vooruitbetaling. Hierna is de betalingsconditie bij Belned: 30 dagen netto.

Bestelformulieren
Voor sommige producten zijn meer gegevens nodig, denk bijvoorbeeld aan de voorzetramen van Belned. Hiervoor zijn speciale digitale bestelformulieren ontwikkeld. Ook voor andere producten zijn er dergelijke bestelformulieren.
U downloadt het formulier dat u nodig heeft en slaat dit op. Daarna kunt u het formulier op uw eigen computer openen, invullen, opnieuw opslaan en als bijlage mailen naar verkoop@belned.nl. Uiteraard kunt u het ook printen en handmatig invullen om het vervolgens te faxen aan de verkoopafdeling.

Onze verkoopmedewerkers zijn u graag van dienst
Uiteraard zitten onze verkoopmedewerkers ook altijd voor u klaar als u uw bestelling telefonisch aan ons door wilt geven.

Kosten voor levering
Wanneer uw bestelling boven € 350,- is, is de levering franco op uw adres. Is uw bestelling minder dan € 350,- dan wordt € 35,- aan vrachtkosten berekend. Wilt u uw producten op een ander adres dan het eigen adres geleverd hebben? Geen probleem! Onder de
€ 1.000,- berekenen we hiervoor € 50,-. Bij een grotere bestelling is de levering franco op 1 adres.
Bij levering op een andere dag dan de vaste routedag op uw verzoek bedragen de vrachtkosten, ongeacht het netto goederenbedrag,
€ 75,-.
Bezorgkosten bij levering per post bij een goederenbedrag onder € 350,00 bedragen voor Nederland € 9,75 en voor België € 16,00.
Bezorgkosten voor voorzetramen bij levering per post bij een goederenbedrag onder € 350,00 en een grootte van maximaal 700mm x 1500mm, bedragen € 25,00.

  • Betalingsconditie: 30 dagen netto.
  • Prijzen zijn netto exclusief BTW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − zestien =