Your partner in quality

In onze webshop vindt u het complete assortiment en bestelt u in een paar stappen snel en eenvoudig onze artikelen. Dat kan 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Om te kunnen bestellen via de webshop heeft u een debiteurnummer en inlogcode nodig. Heeft u geen debiteurnummer of inlogcode? Dan kunt u deze bij ons aanvragen via de onderstaande links.

Let op:

 • Voor sommige producten zijn meer gegevens nodig, denk bijvoorbeeld aan de voorzetramen van Belned. Deze kunt u bestellen via de formulieren op onze site. Ook voor andere producten zijn er dergelijke bestelformulieren. Klik hier om via die weg uw bestelling door te geven.
 • In de webshop worden eventuele staffelkortingen bij de glaslatten niet weergegeven. Uiteraard worden deze wel verwerkt bij de invoer van uw order in het systeem van Belned. Het factuurbedrag dat u in beeld krijgt, is daarom niet altijd exact, maar kunt u zien als een indicatie.
 • Bent u particulier en geïnteresseerd in onze producten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u de adresgegevens kunnen geven van de voor u dichtstbijzijnde leverancier.
Klik hier om naar de webshop te gaan!

Kosten voor levering

 • Wanneer uw bestelling boven € 500,- is, is de levering franco op uw adres.
 • Is uw bestelling minder dan € 500,- dan wordt € 50,- aan vrachtkosten berekend.
 • *Voor Zeeuws Vlaanderen en Vlaanderen geldt: levering is franco huis boven een netto goederenwaarde van € 750,-; daaronder wordt € 75,- aan vrachtkosten (niet gelost) berekend. Voor de Waddeneilanden en Wallonië worden de vrachtkosten per levering in overleg bepaald.
 • Wilt u uw producten op een ander adres dan het eigen adres geleverd hebben? Geen probleem! Onder de € 1.000,- berekenen we hiervoor € 75,-. Bij een grotere bestelling is de levering franco op 1 adres.
 • Bezorgkosten bij levering per post bedragen voor Nederland
  € 14,95 en voor België € 19,95.
 • Bezorgkosten bij levering per post van voorzetramen bij een goederenbedrag onder € 350,- en een grootte van maximaal 700mm x 1500mm, bedragen € 32,50.

Betalingsconditie: 30 dagen netto. Prijzen zijn netto exclusief BTW.

Belned news:

Belned Duraview8000

Belned blijft in ontwikkeling. Duraview 8000 is het nieuwste voorzetraam in ons assortiment. Het is een verticaal schuivend voorzetraam, zoals […]

Lees meer

Product promodeal:

Nieuw: PUCleaner Gun&Foam

Kitten, foams en cleaners voor de meest voorkomende toepassingen geeft Belned uit onder een eigen label: Mega. Deze lijn blijft […]

Lees meer